Clash of gods är en 3D spelautomat som har utvecklats av Stakelogic. Stakelogic har utvecklat ett stort antal olika 3D slotar men Stakelogic spel är tyvärr relativt ovanliga i Svenska casinon. Clash of gods är en slot som är baserat på olika gudar och deras kamp mot andra gudar. Du kan välja att spela i ett antal olika panteon. Du kan välja mellan att spela i ett panteon fyllt med grekiska gudar, Maya gudar, Nordiska gudar, Egyptiska gudar eller hindu gudar. Om två gudar hamnar på samma linje efter ett spinn så börjar de slåss med alla till buds stående medel. Det inkluderar t.ex. att kasta blixtar på varandra. En av gudarna kommer att vinna och den andra faller. När striden är över visar båda symbolerna den vinnande guden. Detta ökar dina chanser att vinna.

Clash of gods har 40 olika betallinjer.

Spelautomaten är mycket rolig att spela och erbjuder fartfyllt spännande spel. Den låter en vinna relativt ofta även om de flesta vinsterna är små. Man vinner sällan mycket pengar under det vanliga spelet utan det är istället under free spinns som man kan vinna mycket pengar. När man spelar free spinns så multipliceras alla vinster med en multiplikator. Denna multiplikator kan vara mellan 1 och 50. Om du har turen på din sida och får free spinn med x50 multiplikator så vinner du 50 gånger mer än du skulle ha gjort under vanligt spel. Detta gör det möjligt att vinna stora summor om rätt symboler faller. Den största jackpott som du kan vinna när du spelar Clash of gods är värd 400 000 mynt. Hur mycket detta motsvarar i svenska kronor beror på vilket myntvärde du spelar med.

Att kunna välja vilket panteon man vill spela i är en mycket trevlig funktion och hjälper till att göra spelet mer omväxlande. Om man någonsin känner att spelet börjar bli enformigt så kan man byta till ett nytt panteon. Vilket Panteon man spelar i för dock inte med sig några verkliga skillnader utan skillnaderna är enbart kosmetiska.

Jag rekommenderar Clash of gods till alla som tycker om en fartfylld spelautomat där det händer mycket på skärmen. Spelet är inte så hektiskt såsom t.ex. det alltid lika populära Starburst men det finns alltid något att titta på som gör att det aldrig känns tråkigt att spela spelet.

Symboler och specialfunktioner

Exakt vilka symboler som ingår i spelet beror på vilket panteon du väljer att spela i. Men alla symboler är tematiskt bundna till det panteon som du spelar i. En del av symbolerna är baserade på olika ädelstenar istället för gudar och mytologi.

Vildsymbolen: Clash of gods har en vildsymbol som kan ersätta alla andra vanliga symboler och hjälpa dig vinna. Den kan inte ersätta specialsymboler.

Växande multiplikator: Den växande multiplikator är alltid aktiverad och låter dig vinna mer när du vinner på flera spinn i rad. Multiplikator börjar alltid på 1 och stiger för varje snurr i rad du vinner. Den största multiplikator som du kan få är x4. Om du har x4 och vinner så aktiveras free spinn bonus spelet, gudarnas hjul. Multiplikator går ner till 1 igen om du inte vinner på ett snurr. Du måste med andra ord vinna fem snurr i rad för att aktivera bonusspelet.

Gudarnas hjul : Gudarnas hjul är ett bonusspel där man spelar free spinns och där man kan vinna stora mängder pengar. När man spelar bonusspelet så multipliceras alla ens vinster med en multiplikator som kan vara mellan 1 och 50. Hur många free spinns du får spela under gudars hjul kan också variera. Du kan få allt från 3 till 10 free spinns. Gudarnas hjul består av två hjul. Det ena avgör vilken multiplikator du får spela med och det andra avgör hur många free spinns du får.