Zombie rush är en mycket rolig spelautomat från utvecklaren Leander games. Leander game är en liten utvecklare som har utvecklat en lång rad roliga 3D spelautomater. Utvecklaren släpper relativt få spel som normalt håller hög kvalitet. Jag ser alltid fram emot när ett nytt Leander games spel skall släppas. Spel från Leander games kan hittas i ett flertal olika svenska casinon.

Om du gillar 3D spel så rekommenderar jag varmt att du prövar samtliga spel från Leander games eftersom de har mycket välutvecklad 3D grafik till skillnad från många andra 3D spelautomater som i känsla inte skiljer sig mycket från vanliga 2D automater.

I Zombie rush är ditt mål att hjälpa Max och Claire att ta sig levande igenom zombie invasionen så att de kan rädda världen. Symbolerna i spelet är nästan helt modellerade efter våra hjältar, zombies och olika vapen.

Spelet har 5 hjul och 30 olika betallinjer.

Zombie rush är som tidigare nämnt mycket roligt att spela. Musiken och ljudeffekterna passar mycket bra till spelet och hjälper till att skapa en bra spelkänsla. Spelet känns mer som en parodi på zombie genren än som ett skräckspel. Det är roligt, inte läskigt att rädda världen tillsammans med Max och Claire.

Man vinner relativt ofta när man spelar och man behöver sällan spela särskilt länge utan att vinna. Detta hjälper till att hålla spelet roligt. De flesta vinster är små men det är möjligt att vinna stora vinster när man har turen på sin sida.

Spelmaskin är mycket väl animerad och det finns många roande scener där våra hjältar använder sina slagträn för att döda stora mängder av zombies. Dessa animationer är mycket roliga när man först börjar spela men det tar tyvärr inte länge innan man har sett alla animationer. Turligt nog är de flesta animationer korta nog att de inte skall kännas irriterande även om man har sett dem tusen gånger tidigare, Det känns inte som de saktar ner spelet utan man slutar helt enkelt bara lägga märket till dem.

Jag rekommenderar Zombie rush till alla som tycker om lite galna spelmaskiner som skiljer sig från normen. Som vill spela en spelautomat som är nyskapande och vågar vara sig själv. Jag rekommenderar även denna slot till alla som gillar 3D spel.

Symboler och specialfunktioner.

Alla symboler i spelet är baserade kring våra hjältar och deras kamp för att rädda världen. Det finns en lång rad olika symboler som föreställer

Spridningssymboler

Zombie rush har spridningssymboler som kan aktivera free spinns och ge dig chansen att vinna mycket pengar. Spridningssymboler visar 3 zombies och texten free spinns. Du måste få minst 3 spridningssymboler för att aktivera free spinns. Om du får 3 symboler får du 10 free spinns. Vissa symboler fungerar annorlunda under free spinns så att du får större chans att vinna.

Vildsymboler

Zombie rush har en vildsymbol som ser ut som en omkullvält gifttunna. Symbolen kan hjälpa dig att vinna genom att ersätta alla vanliga symboler i olika vinnande kombinationer.

Zombie rush har också något de kallar ”Nuclear wilds”. För att trigga dessa måste du få en giftsymbol ovanpå en zombie. När detta händer så får du extra chanser att vinna när giftet sprider sig till omkringliggande zombies och förvandlar dessa till fler vildsymboler. Nuclear wilds ger dig med andra ord fler vildsymboler än vad du skulle ha fått om funktionen inte aktiverats.

Bonusspel

Denna spelautomat har ett bonusspel som du kan aktivera genom att få tillräckligt många bonussymboler. Bonussymbolen föreställer en dörr med varningsdekaler på sig. Du måste få minst 3 bonussymboler för att aktivera bonusspelet. Fler symboler ger dig chans att vinna mer under bonusspelet.

Bonusspelet tar dig till ett nytt hus där du måste försöka hitta Claire som är försvunnen någonstans i huset. Ditt mål är att hitta Claire innan zombierna gör det. Om du gör det så vinner du en bonus. Om zombierna hittar Claire först så vinner du inget.